Fall Eyeshadow Palettes 2023

סתיו הוא הזמן לגווני השלכת, צבעי העלים המתחלפים, זו עונת הדלועים, הרבה כתום, ירוק כהה ונחושת. בחודש אוקטובר נחגג ליל כל הקדושים בעולם הנוצרי וכפי שלמדנו מכל הסרטים שראינו, חגיגה של כתום. בכל הסרטונים ביוטיוב בנושא, בדכ”כ מתחילים במשפט “העונה החביבה עלי”. אני אוהבת את כל העונות, אבל אני בהחלט מעדיפה את הגוונים של הסתיו. כך שבאופן מסורתי, כשאומרים פלאטה לסתיו מתכוונים לפלאטה בגווני העונה הקצרה הזו. אז כמה פלאטות שנראות לי מעניינות.

Nomad Cosmetics – Ghost Town USA Palette

https://nomadcosmetics.com/products/ghost-town-palett

כל הפלאטות ברשימה שלי, למעט Dior, הן בעצם אינדי ברנדס. מותגים עצמאיים, חלק יותר מוכרים וחלק פחות. NOMAD , נווד באנגלית או נדודים, הקימו בני זוג לאחר שסיירו במקומות רבים בעולם. כל פלאטה היא השראה של מקום מסוים בו שהו. בשנה שעברה הם שאבו השראה מראה הנוף של אזור ההדסון בניו יורק בתקופת הסתיו. הפלאטה שיצאה החודש, מבוססת על עיירות הרפאים של המערב בפרוע באמריקה. כאמור אוקטובר הוא spooky season, הרבה רוחות רפאים, גולגלות ומיסתרין.

NOMAD הוא אחד המותגים הידועים בסצינת האינדי ברנדס של צלליות לעיניים. הוא נחשב איכותי מאוד. הפלאטה עולה 50$ ויש עלויות של משלוח.

Sydney Grace – Heaven on Earth Eye Shadow Palette

https://sydneygraceco.com/heaven-on-earth-eye-shadow-palette-new/

סינדי גרייס היא אינדי ברנד מוכר וידוע אף הרבה יותר מהמותג הקודם. את המותג הקימו שתי אחיות ושמו הוא שילוב שם כל אחת מהבנות שלהן. המוניטין של הצלליות שלהם מרקיע שחקים. ואני מזמן רוצה לקנות ולנסות. הם עושים שני מבצע מכירות בשנה- ביולי ובבלאק פריידי. הפלאטה עולה 50$, האתר שולח לישראל. וזו פלאטה שמצאת בויש ליסט שלי לקראת מכירות נובמבר.

Melt – Gemini Eyeshadow Palette1

בניגוד לשתי הפלאטות הקודמות ולפלאטה הבאה ברשימה, את melt אפשר להשיג באתרים נוספים לאתר הבית של המותג כמו ביוטי ביי או revolve. זו פלאטה שיצאה לפני כמה שנים, מאז גם יצא חלק 2. אבל הפלאטה עדיין נמכרת ובכל שנה בתחילת הסתיו היא מומלצת כאחת הפלאטות הטובות לסתיו כרגע הפלאטה לא במלאי, אבל היא אחד מהבסט סלרים של המותג ויש סיכוי טוב שתחזור למלאי. לדעתי מכל הפלאטות זו הפלאטה שהכי מסמלות את צבעי הסתיו- ירוק, חרדל, חומים שונים.

באתר של המוצג שהוא אמריקאי, הפלאטה במלאי. אבל אני מצרפת קישור לביוטי ביי, כי משם יותר קל וזול להזמין. אפשר להירשם ולקבל הודעה כשהמוצר חזר למלאי.

200 ש”ח, לפני הנחה של 15% שיש כרגע בביוטי ביי. באתר של MELT יש מבצע מכירות עמוקים לעיתים די קרובות. לפעמים עד 40%.

https://www.beautybay.com/p/melt-cosmetics/gemini-eyeshadow-palette/

MELT Cosmetics – GEMINI PALETTE

Shroud Cosmetics- HALLOBEAN PALETT

Ehttps://www.shroudcosmetics.com/products/hallobean-palette?variant=40109005930561

המותג הוא אינדי ברנד קטן והפלאטה היא שיתוף פעולה עם יוטיבורית ידועה ברשת, בשם batty bean. ממליצה לעקוב אחריה. הערוץ שלה הוא לא רק על צלליות, אבל זה אחד הנושאים המרכזיים ובעיקר, פלאטות צבעוניות של אינדי ברנדס. היא שתפה פעולה עם מותגים נוספים כמו Oden’s eye ויצרה גם איתה פלאטת צלליות.

מחרי הפלאטה 150, כרגע היא אזלה מהמלאי. צריך לזכור שאינדי ברנד, אין המשמעות שהמחירים שלהם זולים. בדכ, העלויות שיש למותג עצמאי לייצרף דווקא יתר גבוהות.ובדרך כלל הם מייצרים כמות קטנה כדי לא להיתקע עם סחורה. הרבה פעמים הם בוחנים את הביקוש ולפי זה מחליטים אם לחדש את המלאי. האתר שולח לישראל.

https://www.shroudcosmetics.com/products/hallobean-palette?variant=40109005930561

Natasha Denona- YUCCA EYESHADOW PALETTE

https://www.natashadenona.co.il/products/yucca-eyeshadow-palette

320 ש”ח, לפני ההנחה של 20% שיש באתר כעת. הפלאטה יצאה דוקא באביב האחרון,מלמרות שיש קונסנסוס מוחלט ביוטיוב שאילו בדיוק הגוונים של הסתיו. בכל מקרה, אין צורך להציג את המותג. (החודש נטשה דנונה כבר הספיקה להוציא פלטה חדשה וזה היה די מדהים לראות יום אחד שכל הסרטונים בפיר שלי ביוטיוב היו בנושא הפלאטה החדשה).

Juvia’s Place – The Nomad Eyeshadow Palette

https://www.juviasplace.com/products/the-nomad-eyeshadow-palette

פלאטה מאוד ותיקה של Juvia’s Place וכבר הזכרתי אותה מספר פעמים. משום מה עדיין לא יצא לי לקנות שום דבר מהמותג הותיק, הזול והמאוד מוערך הזה. אבל הפלאטה הזו היא ברשימה שלי כבר מספר שנים. היא מאוד דומה לפלאטה של MELT ומבחינתי, יש לה יתרון, בסה”כ 9 גוונים, בדיוק הגודל המועדף עלי ובדיוק הגוונים שצריך- כתום, חרדל, חום, ירוקים שונים ושת צלליות שימריות שאפשר לשדך לכל אחת מצלליות המאט בפלאטה.

באתר יש כל הזמן מבצע מכירות. כרגע יש מבצע של 50% הנחה, אבל הפלאטה הזו לא כלולה במבצע. היא בסט סלר של המותג. בכל מקרה מחירה 17$, זול מאוד גם ללא ההנחה.

COLOURPOP

אי אפשר לא להזכיר את קולורפופ כפוסט על פלאטות צלליות. לא קיים גוון, פלאטה שהם לא הוציאו כבר. המותג המאוד פעיל הזה מוציא כל שבועי שבועיים, פלאטה או קולקצייה שלמה, הרבה הם מהדורה מוגבלת ונעלמים, אבל יש כמה פלאטות שהפכו בסט סלר וקולור פופ ממשיכים למכור. שתיים מתוכם, הם הפלאטות שאני רוצה לקנות ואולי זה עוד יקרה.

  • THE MANDALORIAN מזכירה את הפלאטה של Juvia’s, אבל היא הרבה יותר מתונה. חייבת להודות שבחודש שקיבלתי חינם מיס, ראיתי כמה פרדים מהסדרה, שחשבתי שהיא לילדים אבל ממש אהבתי.
  • THE CHILD לדעתי זו הפלאטה המשולמת למי שרוצה קצת מכל דבר, ב9 צלליות הם הצליחו לשים גם חומים, גם ניוד וגם ירוקים.

הן נמכרות כסט, 32$, אפשר לקנות בנפרד, אם תצליחו להחליט מה יותר יפה. האתר שולח לישראל, חינם מעל 60$. האתר עצום, אלפי מוצרים, קולקציות שלמות, פורמולות ואריזות. פנו זמן לשוטט שם. הרבה מציאות.

https://colourpop.com/products/wherever-i-go-he-goes-shadow-palette-set
סט של שתיים מהפלאטות הכי נמכרות של colourpop

Diorshow 5 Couleurs

מה יש להגיד על דיור? 280 ש”ח לארבע צלליות. תודו שאחרי כל הרשימה דיור השמרנית פחות מושכת לעומת הפלאטות המרשימות והרבה היותר מעניינות ברשימה. בכל אופן, זו לא מהקולקצייה החדשה של דיור לסתיו/חורף 23. אם תשאלו אותי, הכל נראה אותו דבר. אבל אין ספק שמי שמחפש מראה מתוחכם מרומז ועדין של איפור, ימצא את מבוקשו במותג הזה.

https://diorboutique-il.com/products/diorshow-5-couleurs?variant=43867024031971&currency=ILS&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gclid=CjwKCAjwpJWoBhA8EiwAHZFzfrgS2UwTgjIurX0AwR4zVuLOkgYwJgmTbOeKoPi7z2wQTn99OlnvfBoCL0AQAvD_BwE

DIOR – KHAKI 343

שנה טובה, מיכל 17.9.23

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: