איפוראתרי איפורטיפוחכללי

זה לא חלום – Sephora Sale סוף סוף גם בבריטניה (ושולח אלייך!)

The iconic Sephora sale lands in the UK

הסייל הדו שנתי של ספורה הוא האירוע בקהיליית נלהבי הביוטי. בפיד שלי בימים האחרונים ביוטיוב, יש רק סרטונים של מה לקנות, והמלצות לספורה. כי צריך לדעת, שבספורה אין הנחות מלבד בתקופת הסייל. כל שאר הימים, המחירים קבועים. ספורה uk עלתה לאוויר לפני 4 שנים בערך, בהתחלה כאתר און ליין ובהמשך גם נפתחו ונפתחים עוד, סניפים פיזיים. אני לא יודעת מה מוכרים בסניפים, אבל האתר בהתחלה לא הביא איתו שום בשורה חדשה לצכנים בישראל. לאט לאט נוספו מותגים למשל rare beauty, אולם מותגים אחרים נחסמו למשלוח לישראל. והכי מרגיז היה שהמכירה הדו שנתית של ספורה, לא כללה את האתר הבריטי. עד השנה. השנה במקביל למכירה בספורה הבינלאומית, יש סייל גם בספורה uk. בספורה יש חלוקה לרמות- ככל שאתה קונה יותר במהלך השנה, כך ייקבע גובה ההנחה שתקבל בסייל. בספורה uk, החלוקה היא גולד 25%, סילבר- 20% וכל השאר- מקבלים 15% הנחה. על מנת לקבל את ההנחה של ה- 15 צריך רק להירשם באתר , גם אם מעולם לא קניתם תקבלו 15% הנחה (לא צריך להקליד קוד, זה מתעדכן בצ'קאאוט).

חייבת לציין שבספורה הבינלאומית אחוזי ההנחה היא 20,15,10- עשרים אחוז רק לחברי רוז', להתקבל למועדון הזה, צריך לקנות בסכום של 1,000 $ בשנה. בספורה uk הרבה יותר נדיבים, כפי שראיתם, אולי כי זו השנה הראשונה.

הסייל הוא בין 31.10-4.11.25

Hourglass

https://www.sephora.co.uk/p/hourglass-ambient-lighting-edit-unlocked-face-palette

Ambient Lighting Edit Unlocked – Face Palette 

קודם כל זה מה שאני הכי רוצה לקנות- קולקציית החגים של Hourglass , שלוש פלאטות לפנים, בכל אחת שלושה סמקים, ברונזר היילטר ופודרה. אחרי ההנחה הפלאטה תעלה 78 ליש"ט, לעומת 92 ליש"ט. אני חיכיתי לבלאק פריידי לקנות אותה, המבצע של ספורה הפתיע אותי. הבעיה היחידה שלי (כן, אילו צרותיי בחיים), שאני לא יודעת איזה מבין השלושה לבחור. העיליתי פוסט שלם על הקולקצייה, אז אני לא מפרטת יותר מידי. חוץ מזה הייתי גם קונה את הפריימר שלהם.

ככל הנראה הפוסט הזה יתמקד ב makeup. בספורה יש גם היצע חביב של הקוסמטיקה קוריאנית, אבל אני מעדיפה לקנות באתרים הקוריאניים.

בקטגוריית הפאונדיישנים foundation אני לא מתכוונת לקנות , כי יש לי כרגע 4 שאני משתמשת בהם ברוטציה. שניים של דיור, שאומנם נמכרים בספורה, אבל עדיף לקנות בשדה או הכי כיף- באתר הישראלי של דיור, ולקבל אריזה מהודרת עם דוגמיות וזה ממש שווה. מהאתר ש לספורה בחרתי 3, והם מופיעים בשורה הראשונה כשמסננים לפי best selling

  • Triclone Skin Tech Medium Coverage Foundation with Fermented Arnica  – יצא לפני שנתיים ועדיין מככב ברשימת המייקאפים הכי טובים. 50 גוונים.. איך לא תמצאו את הכי מתאים. 35 ליש"ט . כיסוי בינוני.
  • DIOR Forever Skin Perfect Foundation Stick– אי אפשר לא להזכיר אותו. אין המצלה על פאונדיישן שלא יזכירו את הסטיק הזה. ויש לי אותו, אני יכולה להצטרף להמלצה.

  • MILK MAKEUP
    Hydro Grip Gel Tint  הבאתי גם נציג של skin tint מאחר וזו קטגוריה שהולכת וגדלה. מתברר שהרבה אנים מעדיפים כיסוי כזה ואוליגם מרקם יותר קליל.

Rare beauty

כאמור רק בספורה uk אנחנו יכולים להשיג את המוצרים של סלינה גומז. אתם יודעים, שפתאום שמתי לב, שהשנה המותג היה די במיוט. לא זכורה לי השקה מרגשת, או מוצר שלהם שיצא חדש והפך ויראלי. אבל זה בסדר. סלינה יכולה לנוח על זרי הדפנה שנה אחת. יש לה מספיק קבלות. הכי כדאי זה סט שלש שלושה מוצרים במיני שני סמקים נוזליים וסומק באבקה ב- 35 ליש"ט. אילו שלושה בסט סלרים כמובן. ותאמינו לי שהגודל של המיני הוא יותר מידי.. השנה קניתי פעם ראשונה את הסומק הנוזלי במיני, שזה בקבוקון שצריך טיפה ממנו ועדיין לעולם לא ייגמר.

Soft Pinch Cheek & Lip Trio
Rare Beauty makeup collection featuring liquid blushes and powder blush

Charlotte Tilbury

https://www.sephora.co.uk/p/charlotte-tilbury-airbrush-flawless-finish-setting-spray

אני תיכננתי לקנות בבלאק פריידי שני מוצרים שלה שזו קנייה חוזרת וחוזרת, מוצרים שלא הצלחתי למצוא משהו יותר טוב מהם. setting spray ואת הפריימר- Hollywood Flawless Filter, אבל מוצע באתר רק בגרסת מיני 5 מי"ל בלבד ועולה 12 ליש"ט. אז זה פחות מומלץ. הגודל הרגיל 30 מי"ל ועולה 35 ליש"ט. אז כדאי לחכות. הספריי מקבע איפור הוא הכי טוב שהיה לי ואותו קניתי כמה פעמים בעבר. ואפשר לקנות אותו גם בגרסה הרגילה וגם כסט של שני מוצרים קטנים.

במחלקת הטיפוח אפשר למצוא כמובן קוסמטיקה קוריאנית. כמה מותגים יודעים- ביוטי אוף ג'וסון cosrx מדיקיוב ועוד. כאמור, אני מעדיפה לקנות ביס סטייל ובאוליב יאנג.https://www.sephora.co.uk/korean-beauty

Beauty of Joseon Banner
Serum collection beauty of JOSON , highlighting essential formulas for skin nourishment

וגם מומלץ מאוד המותג Medik8 בכלל וסרום הפפטידים שלהם בפרט

Medika8 Liquid Peptides Advanced MP

https://www.sephora.co.uk/p/medik8-liquid-peptides-advanced-mp

אחד הסרומים הכי מעניינים של השנה שראיתי המלצה ברמה של לרוץ לקנות בערוץ היוטיוב של mad about skin. בעבר זה היה אחד המותגים האהובים עלי. במשך כמה שנים השתמשתי בכל סדרת הרטינול שלהם. ואז בגדתי ועברתי לקוסמטיקה הקוראנית.

גרסה ”משודרגת” של הסרום הפפטידי המפורסם של המותג – ואפשר לראות שזה מכוון ממש לעור עם סימני גיל מורגשים. במקום קומפלקס פפטידים רגיל, הוא משתמש בטכנולוגיית Dual MiniProteins™ – סוג של פפטידים במולקולה קטנה במיוחד, שמאפשרת להם לחדור יותר עמוק ולתת גם אפקט מהיר (קמטוטים שמתרככים תוך דקות) וגם אפקט מצטבר על קמטים עמוקים יותר לאורך 8 שבועות. הוא מכיל 13 פפטידים אנטי-אייג’ינג, חומצה היאלורונית בכמה גדלים ללחות ולמילוי, ו-carnosine להגנה מפני נזקי הסביבה שמאיצים את הזדקנות העור. מה שהמותג מדגיש – שהסרום מטפל גם בקמטי הבעה וגם בקמטים שקבועים כבר, מסוגל לרכך קווי הבעה כבר בתוך 10 דקות ובהתמדה להפחית מראה של קמטים עמוקים תוך 8 שבועות. זה מרקם ג’לי-קליל שלא מכביד ומתאים לשימוש יום ולילה, גם מתחת לאיפור. 70 ליש"ט.

Makeup by Mario Ethereal Eyes™ Eyeshadow Palette: Nature

https://www.sephora.co.uk/p/makeup-by-mario-ethereal-eyes-eyeshadow-palette-10g

פלאטה שיצאה ממש לאחרונה, השליש בסדרת Ethereal שזכתה להצלחה ניכרת. מישאוהב צלליות נייטרליות באיכות גבוהה- מומלץ. אחרי הנחה היא עולה 235 ש"ח. אני הייתי רוצה לקנות את הסט של מברשות איפור לפנים שיצא במסגרת הגיפט סט לחגים, אבל עדיין לא הגיע לספורה. את התמונות לקחתי מהאתר של המותג, ששולח לישראל

.https://www.makeupbymario.com/products/ethereal-eyes-eyeshadow-palette-nature?variant=42430563811393

באופן כללי, צלליות לעיניים זה לא החוזקה של ספורה. הפלאטות שיש לי- קניתי בנטשה דנונה, באתר הישראלי. בבלאק פרייד יש לפעמים 30% הנחה. תחכו. והשנה קניתי שלוש פלאטות קטנות של VISEART, שנמכרות רק באתר של המותג. בכלל ,צלליות לעיניים צריך לחפש באינדי ברנדס.

blushes- סמקים יש השנה כחול אשר על שפת הים.

מבין 300 המוצרים שיש בקטגוריה הזו בחרתי שלושה- פלאטת שלושת הסמקים של מורפי בגוון הבורנדי,יין המרהיב הזה אני מאוהבת מאז שראיתי אותה לראשונה. הגוון החדש ROse Haze מ- YSL. וסט חגיגי של שלושה מיני בלאש סטיקס של MERIT Flush Balm Mini בשלושה גוונים אוניבסליים ורוד אדום וקורל. (דרך אגב, בלאש סטיק לדעתי זה פריט חובה בתיק איפור. שתימשיחות קצת טשטוש עם האצבעות וזהו. תלוי כמובן איזה בלאש סטיק. קניתי לאחרונה באתר של שופרסל be את זה של catrice – לא לקנות)

NARS Light Reflecting™ Luminizing Powdehttps://www.sephora.co.uk/p/nars-light-reflecting-luminizing-powder-6g


GUERLAIN
Météorites – Light-revealing pearls of powder לא נראה לי שיש מישהו שלא מכיר את הפודרה המפורסת של גרלן. וכן. פודרה ששמתי בסעיף תחת היילייטר. י כפי שכבר עולה משם המוצר pearls of powder. אני השתמשתי בה לפני כמה עשורים. באמת. ואז לפני שנה זה היה בסייל ב- cult קניתי את הקופסא. נוסטלגיה תקראו לזה. אני משתמשת בה כפיניש פודרה. בסוף כל האיפור אני מעבירה מברשת ומקבלת מסך עדין ומבריק של הפנים. לא זול, 50 ליש"ט. אבל זו כמות ענקית- למעלה משנה של שימוש יומיומי ועדיין נשארה חמישית מהכמות. למי שיש עור בוגר ,היילייטר הוא קצת בעייתי. מוצר כזה גם נראה יותר טוב, וככה גם לא מוותרים על קצת שמאיר את העור.קיים ב- 4 גוונים. וההבדל ביניהם הוא משמעותי. לי יש את גוון 2 שבתמונה. גוון מספר אחד, לא במלאי מתאים ל fair skin . הגוונים 3 ו- 4 מתאימים בגוון פנים כהה וכהה מאוד.


GIVENCHY
Prisme Libre 4-colour bronzing & sculpting powder

הברונזר שכולם דיברו אליו השנה, מגיע ב- 3 גוונים, שכולם אזלו באתר של ספורה.

GIVENCHY Prisme Libre Bronzer Powder – Escentual

Denessa Myricks

Yummy Skin Blurring Balm Powder – Tinted Primer & Foundation  
https://www.sephora.co.uk/p/danessa-myricks-yummy-skin-blurring-balm-powder-tinted-primer-foundation-18g

לי נראה שזה המותג של שנת 2025. לא ניסיתי אף מוצר שלה. מודה שזה נראה לי מאוד מעניין. החודש יצאה פלאטת צלליות לעיניים, שעדיין לא הגיעה לספורה. וגם עדיין לא הגיעה, פלטה קטנה של סמקים במסגרת קולקציית החגים. הברתי פה שני מוצרים, מצד שמאל ז מוצר שהוא מולטי, שאפשר למרוח רק אותו, או להשתמש בו כפריימר, פודרה או אפילו סוג של פאונדיישן. הדגש הוא על ה blurring לעמעם מעט את מראה הפנים ולתת כיסוי אחיד שעדיין שומר על מראה טבעי, למי שממש לא אוהב מייקאפ, או לכבסיס למראה יותר אחיד של פאונדיישן מעל.

Colorfix Stix- Multi-Use Pearl Pigment Stick for Eye, Cheek & Lip 3g 
המוצר האחר, סטיק צללית לעיניים שיצא לאחרונה וראיתי המון המלצות עליו. יש לו שני צדדים, מודה שלא הבנתי מה ההבדל בין כל צד, נראה שאחד הוא שימר עדים והצד האחר הוא יותר עם גילטרים. מגיע בשמונה גוונים שמשלימים זה את זה. 36 ליש"ט https://www.sephora.co.uk/p/danessa-myricks-colorfix-stix-multi-use-pearl-pigment-stick-for-eye-cheek-lip-3g
FENTY BEAUTY
Gloss Bomb Vault – 10-Piece Full-Size Lip Set

סט של מלכת הליפסטיקים פנטי ביוטי, 10 ליפגלוסים של הגלוס הכי מפורסם בשנים האחרונות. ב- 120 ליש"ט שזה 500 ש"ח בערך. ממש ממש לא יקר ל- 10 full size גלוסים הכי מבוקשים היום. באתר של פנטי, הסט הזה נמכר ב- 750 ש"ח. והסט גם מגיע בתוך case ממש יפה.

Fenty Beauty gloss products with a pink carrying case on a light gray background

ו
HOURGLASS
Unlocked™ Satin Crème Lipstick של Hourglass שקניתי רק לפני כמה חודשים וכבר נשאר רק חצי. נותן לכם קנה מידה כמה הוא טוב. שילוב גאוני של סאטין וcream. יש בו קצת ברק ויחד עם זאת הוא נמרח במשיחה אחת על השפתיים, נשאר כמה שעות טובות ונראה טבעי. לי יש את הגוון Cypress וזה הליפסטיק המושלם שלי בכל רגע נתון. ויש עוד 20 גוונים מרהיבים 135ש"ח. https://www.sephora.co.uk/p/hourglass-unlocked-satin-creme-lipstick-4g

הליפסטיק המושלם שלי cypress של Hourglass

is comming soon

המותג הכי מפורסם היום של היילי ביבר מגיע לספורה uk, אני לא יודעת אם ישלחו לישראל.

להתראות, מיכל 1.11.2025

Subscribe to our newsletter!

michaldror66

הבלוג הוא בעיקר מיועד לכל מי שמתעניין בתחום האיפור והטיפוח. זהו תחביב שאני משקיעה בו זמן רב בקריאה שיטוט ומציאת מוצרים חדשים והתנסות בחלק מהם. הבלוג נועד לחלוק ולשתף אתכם בידע הזה.

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר Michal – Makeup, K-Beauty & K-Drama Blog

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא