
הרעיון של הפוסט אינו מקורי בכלל, יש אינסוף מאמרים, סרטונים, במדיה, שמספרים כל מוצרי טיפוח ואיפור זולים וטובים. מוצרים שנמכרים ברשתות הזולות כמו אלטה, וולמארט ואמזון כמובן. לנו בישראל, הרוב לא נגיש גם בתקופה נורמלית. היום, העולם מתקרב אלינו מהבחינה הזו. השפעת המגפה מתחילה לחלחל יותר ויותר לחיים בכל רחבי העולם. מותגים כמו Next, Coularpop, chanel, הודיעו על הפסקת המשלוחים. יש כמובן את האפשרות של קנייה פיזית בחנויות בהרבה מדינות, אז יש עדיין הרבה סרטונים של הצגת מוצרים, או השקות חדשות וכו, בינתיים.
יש אתרים שעדיין שולחים לכל העולם כמו cult, lookfantastick, strawberry, כמובן, שכרגע, במצב שכל רגע דברים משתנים, אי אפשר לדעת לאילו חדשות נתעורר בבוקר. אז הפוסט הוא אולי לתקופה אחרת. יש אתרים שהעלו את עלות המשלוחים בגלל שיש רק טיסות מטען היום ועלות המשלוח התייקרה מאוד. אולי, גם כשאנשים בסגר, קנייה של מייק אפ פחות מטרידה אותם, כמו למצוא ביצים, לדוגמא.
המצב תפס את רוב האתרים הישראלים בהפתעה. רוב האתרים אינם מושקעים, מציגים מספר בודד של פריטים, הנראות של האתרים מאוד עלובה. אז אולי, בעקבות המצב שנוצר, שאנשים סגורים בבתים וכמות ההזמנות בהרבה אתרים עלתה במאות אחוזים, יהיו כאלה שירימו את הכפפה ויבינו שאתר הוא אמצעי שיווק ומכירה הרבה יותר טוב לעיתים מחנות וישקיעו יותר. כבר היום יש התעוררות ואתרי קניות בארץ הרחיבו את מגוון המוצרים והוזילו או אפילו מציעים משלוח חינם עד הבית.
יש המון מותגים זולים וטובים, אולי הפוסט יהיה סדרה קבועה .אני מספרת לכם תמיד על מוצרים של מותגים שלא מוכרים בארץ, זה, בעצם, מטרת הבלוג שלי. לכן אני מזכירה פחות את רבלון, או את מייבלין, לדוגמא. לא מדובר דווקא במוצרים חדשים, אלא במוצרים שאני מכירה או בגלל שהשתמשתי בהם, או בכלל שהיה עליהם הרבה מאוד הייפ ברשתות.
wet n’ wild photofocus foundation
מייקאפ חדש יחסית, יצא לפני פחות משנה, אולם בתור זמן קצר זכה לביקורות נלהבות, ונחשב לאחד מהמייקאפים הטובים ביותר בקטגוריית הדראגסטור. הוא עולה 25 ש”ח צירפתי קישור ל- lookfantstic. שם הוא מוצע רק בחמישה גוונים. אבל מה יכול להיות, במחיר כזה ממש שווה לנסות.

Real Technique- miracle comlexion sponge
זה מוצר וותיק ותיק שאני משתמשת בו כבר שנים. לא באותו אחד כמובן. לדעתי הספוג הזה, למריחת מייק אפ הוא הרבה יותר טוב מהביוטיבלנדר המקורי שעולה פי שלוש. הספוגית הזו עולה 30 ש”ח, ואפשר לקנות 2 ב- 52 ש”ח. למדתי שאני מעדיפה להשתמש בספוגית למריחת מייק אפ. גם מכיוון שיותר קל לנקות, וכם שגם בגלל שהמריחה של המייק נראית יותר טוב ולא משאירה פסים כפי שלפעמים קורה עם מריחה של מייק אפ עם מברשת.

the Blam- Bonnie dewmanizer
אני מעולם לא חשבתי שאשתמש בליקוויד היילייטר. אבל קיבלתי אותו במתנה, אז ניסיתי. ולא רק שאהבתי, אלא השתמשתי בכולו וזה לא פשוט לסיים היילייטר וכבר קניתי חדש. השם יכול מעט להטעות, זה לא ממש נוזל, זה קרמי. מה שחשוב והופך את המוצר למומלץ – לא צריך לדייק במריחה. אפשר למרוח עם המברשת של המיכל ואז לטשטש עם ספוגית או אפילו עם האצבעות. אפשר לערבב עם המייק אפ ולמרוח בעיקר באזור הלחיים, אפשר לערבב עם לחות. אפשר למרוח מעל הפריימר ואז מעל את המייק אפ. הוא מאוד עדין ומשתלב בצורה טבעית על העור. (הוא נותן אפקט dewy התרגום מראה לח יכול להטעות. הכוונה למראה טבעי עם ברק ולא מראה מאט).
מה שגיליתי, שלעור בוגר, היילייטר בצורה הזו, עדיף בהרבה על היילייטר באבקה- שנוטה להדגיש את הקמטים העור. הזוהר שהוא נותן והברק- מקסים. מאוד מומלץ. בעיקר למי שחושש להשתמש במוצרים כאלו.

מסכות לפנים
הקוסמטיקה הדרום קוראנית הביאה הרבה מוצרים חדשניים לעולם המערבי וזולים מאוד. בין היתר, דפי מסכות לפנים. יש המון סוגים. לכל מיני מטרות הזנה, טיפול באקנה, הלבנה ומכל מיני מרכיבים. הבאתי פה דוגמא אחת . 10 מסכות ב-25 ש”ח. משהו שבהחלט אני מתכוונת לנסות. הקישור הוא לסטרוברי, אבל גם ב- iherb ובעוד הרבה אתרים יש מגוון רחב וגדול של מוצרי טיפוח של k. beauty. אני ממש אוהבת את האינסטנס טיפוח הזה: מדביקים את המסכה לפנים מורידים ולפחות לכמה שעות, העור נראה רענן ובוהק.

Glass liquid skin primer
הקדשתי פוסט שלם למותג הבריטי הזה- Revolution Beauty. כל המוצרים שלהם הם בדכ עד 10 ל”ישט. הפריימר הזה יצא לאחרונה והפך מהר מאוד לבסט סלר. שייך לסדרה של glass skin, פריימר שנועד למראה חלק ללא פגמים כמו ראי.

MILANI- Baked blush
מותג ידוע מוכר ומפורסם מאוד. נמצא בטווח מחירים מעט מעל למה שנחשב מחירי דראגסטור: בדכ עד 20-25 דולר למוצר. אפשר להשיג את מילאני גם באתר שלהם אבל בעיקר לנו בישראל אפשר לקנות באתר הפולני- ליידי מייק אפ. הסומק הזה שייך למוצר הדגל שלהם baked blush, בחרתי בגוון luminiso שהוא הכי מבוקש מבין גווני הסומק הזה. קצת יותר מ- 10$. תלוי איפה קונים.

colourpop
הזכרתי איןסוף פעמים את המותג האמריקאי המצויין הזה. מומלץ להתרשם באתר משפע הפריטים, כל המוצרים שם נעים בין 8$ לסומק או היילייטר עד 18$ לפלטה ענקית של צלליות. הסט הזה לדוגמא, כולל את אחת הפלטות הכי נמכרות שלהם סומק והיילטר, עולה 20$. בימים כתיקונם, האתר שולח לישראל בהזמנה של 50$ ואילך. בינתיים הם הפסיקו לגמרי את המשלוחים. הם נחשבים איכותיים, מאוד עדכניים. לדעתי המותג הכי חדשני בשוק האיפור העולמי, מבחינת התדירות הגבוהה של השקת קולקציות חדשות.

e.l.f- Putty eye primer
פריימר לעיניים שהושק לפני כמה חודשים והפך לבסט סלר, הוזכר בכל הרשתות בקיצטר באז ענק. את e.l.f מותג אמריקאי זול מאוד, אחד הפופלאריים והנמכרים באמריקה, הזכרתי אין ספור פעמים. כל המוצרים שם הם בין 3 דולר לשפתון עד 8$ למייק אפ. הפריימר מוצע בשישה גוונים- מלבן עד שחור לגמרי. הפריימר מתואר כבעל עמידות של 12 שעות. האתר לא שולח לישראל. אפשר להשיג את באמזון אבל בעיקר בפעם הבאה שנגיע לארה”ב.

L’oreal Paris Paradise Bronze Kit
מארז מקסים שכולל את שלושת המוצרים הנמכרים של לוראל: הפריידז מסקרה, הברונזר ובעיקר הליקוויד ברונזר או היילייטר. כל הקיט עולה 70 ש”ח כך שזה עומד בקריטריון.
l

Mario Badescu- facial spray
ספריי לפנים עם אלו ורה מי ורדים ועשבי מרפא
בספריי לפנים, לרענון במשך היום, התחלתי להשתמש בשנה שנתיים האחרונות. בעיקר השתמשתי בזה של catrice שנמכר באתר האונליין be של שופרסל ועולה 25 ש”ח. כתבתי עליו המון פעמים. הספריי הזה, של המותג המריקאי עולה כפול כ- 45 ש”ח. אבל הכמות בו היא כפולה מזו שיש במיסט של catrice. (הוא מוצע גם בגודל של 250 מ”ל ועולה 66 ש”ח שלדעתי כדאי מאוד). בכלל, הרעיון במוצר הזה, הוא מה שהופך אותו לדעתי לחובה, במיוחד למי שחי במדינה חמה. אפשר להתיז אותו על עור יבש על האיפור לרענון ולעמידות המייק אפ במהלך יום ארוך שיכול להיות חם ומאובק. יש בו מריכיבים כמו תמציות צמחיות שגם מספקים בוסט של לחות וגם ריח נעים והוא מתאים לגל סוגי העור. יש כמה סוגים: לוונדר וקמומיל להרגעת העור תמצית מלפפונים ותה ירוק ועוד.
