New Beauty January 2022

הרבה השקות חדשות בינואר ראש השנה הסיני, שנת הנמר. הרבה השקות הן בעצם השקה מחודשת של אותו מוצר באריזה חגיגית אדומה עם נמר מוטבע עליה ובמחיר קצת יותר יקר.. אבליש כמה מוצרים יפים שיצאו. החודש עולם היופי נערך לקראת חג האהבה- סיבה קלאסית להשקת הרבה מוצרים וורודים.

אני הבאתי בפוסט כמה דברים שבלטו, שניים שאולי הייתי קונה ובעיקר, כל המוצרים אפשר לקנות מישראל.

כל התמונות באדיבות האתרים

Anastasia Beverly Hills – MATTE & SATIN LIPSTICK

https://www.anastasiabeverlyhills.com/matte-and-satin-lipstick/matte-satin-lipstick.html

ABH השיקה ליין חדש של ליפטיקים ועפרונות איפור. ראיתי סרטון לא מזמן שמדבר על עלייתו ושקיעתו של המותג. כשהתחלתי להתעניין בכל הנושא, כלומר, מה שקורה בעולם, אנסטסיה בוורלי הילס, היתה אחד המותגים הכי לוהטים. אבל, בשלוש השנים האחרונות, ההשקות של המותג לא מעוררות עניין. או שיש הרבה אינדי ברנד שקמים ומושכים עניין. בסופו של דבר, זו מלחמה על כיסו של הצרכן. לא כולם יכולים לנצח. לא פשוט להישאר עדכניים בעולם היופי. ואנסטסטיה, לא מצליחה.

18 גווני ליפסטיק, חלקם מאט וחלקם Satin פיניש, במחיר של 80 ש”ח, 18 גוונים של עפרונות איפור במחיר של 65 ש”ח. העפרונות קיבלו ביקורות טובות במדיה. העפרונות מתוארים עם פיגמנט חזק, עמידות, פורמולה של קרם קטיפתי שמחליק על השפתיים. מתברר שזו פעם ראשונה שהמותג משיק עפרונות לשפתיים, ובספורה, כמעט כל הגוונים כבר אזלו מהמלאי. בביוטי ביי, אפשר להשיג, כרגע, את כולם.

האתר של אנסטסיה בוורלי הילס שולח לישראל, אבל אפשר לקנות בביוטיי ביי. ועדיף- כי המחיר יותר זול מאשר המחירים באתר של המותג עצמו.https://www.beautybay.com/p/anastasia-beverly-hills/lip-liner/parchment/

BH Cosmetics – MYSTIC ZODIAC MOON SHADOW PALETTE

זה היה במקרה, כי שני המותגים ABH ו- BH, נמכרים בביוטיי ושניהם השיקו מוצרים חדשים לכן הם היו ברשימה שהכנתי לפוסט. אבל, בהמשך למה שכתבתי בפסקה הקודמת, על מלחמת הישרדות בעולם הקוסטמיקה, BH הכריזה על פשיטת רגל החודש. זה לא המצב של אנסטסיה, עד כמה שידוע לנו, אבל ההודעה על פשיטת הרגל של bh גרמה לזעזוע במדיה. כמעט כל סרטון שראיתי, בערוצים של drugstore makeup, זה הוזכר.

המותג עדיין לא נסגר, הודעה על פשיטת רגל, המותג הודיע על תהליכי שיקום, קיצוץ, ייעול וכדומה. ועובדה שהם משיקים מוצרים. שתי פלאטות שיצאו – זו שתמונה MOON והאחרת SUN, שתיהן נמכרות בביוטיי ביי. בפוסט הקודם שהעליתי, על כמה מוצרים שבלטו בשנת 2021, הבאתי את אחת הפלאטות של bh. ציינתי, שבשנה האחרונה למדתי עד כמה המוצר הזה אהוב, עד כמה איכות הפלאטות שלהן גבוהה במיוחד לאור המחיר הכל כך נמוך שלהן.

https://www.beautybay.com/p/bh-cosmetics/mystic-zodiac-moon-shadow-palette/
BH Cosmetics – MYSTIC ZODIAC MOON SHADOW PALETTE

בפלאטה יש 25 גוונים מחירה 80 ש”ח, נמכרת בביוטי ביי ובכלל, גם כל מוצרי bh.

ColourPop – all the buzz

קשה לעקוב אחרי ההשקות החדשות של קולורפופ, גם כי יש הרבה וגם, כי חלק מההשקות ב- ulta, כלומר נמכרות רק שם. כל ההשקות של קולורפופ הן במהדורה מוגבלת. כלומר נמכרות עד שהן אוזלות מהמלאי. לפעמים הם מחזירים למלאי כמה מוצרים, ככל ההראה אילו שמאוד מצליחים.

בכל מקרה, ההשקה הזו all the buzz כוללת שלוש פלאטה שלכל אחת מהן יש שתי צלליות super shock, גלוס והיילייטר לגוף. כל הקלוקצייה עולה 92$ או אפשר לקנות כל חלק ב- 34$.

https://colourpop.com/products/all-the-buzz-full-collection-set
Colour Pop – all the buzz collection

Nars – LIGHT REFLECTING FOUNDATION

שני מייקאפים שיצאו השנה זה של נארס והאחר של שרלוט טילברי, עוררו הרבה התרגשות החודש. עדיין לא יצא לי לראות ביקורות, אבל יש המון. כמעט כל יוטיוברית שאני מכירה, העלתה סרטון ביקורת על כל אחד משני המייקאפים. הבאתי את זה של נארס, אם כי דווקא הוא נמכר כרגע רק באתר של נארס. כך שאנחנו לא יכולים עדיין להשיג אותו. אבל נארס נמכר בהרבה אתרים ובוודאי בקרוב יהיה אפשר לקנות אותו באחד מהם.

אני מזכירה שנארס יש אתר ישראלי, שכרגע נמכר בו מעט מאוד. נקווה שזה ישתפר. אין ספק שנארס הוא אחד המותגים האיכותיים שיש, בעיקר פאונדיישן, pawoder. הקונסליר שלהם הפך להיות היחיד שאני קונה כל פעם מחדש. אני לא מתכוונת לקנות אותו. כי בבלאק פריידי השנה קניתי שלושה והם יספיקו לי לשנה לפחות. בכל אופן, המייק אפ מגיע ב- 45 גוונים, ואפשר להיכנס לאתר של נארס, לראות את כולם.

ההשקה של המייקאפ מביא לידי ביטוי את התחזקות אחד הטרנדים בעולם היופי בשנים האחרונות. איפור עם הרבה מאוד דגש על מרכיבי טיפוח. ולא יכולתי שלא לשים לב לתמונת היחתנות שהם בחרו להדגיש. איך המייק אפ לא רק יאפר אותכם אלא גם יתרום לעור בריא יותר.

https://www.sephora.com/product/nars-light-reflecting-advance-skincare-foundation-P479338

נטשה דנונה- mini BIBA & Rose Cheek Duo

דיברתי בפתיח על השקות לקראת חג האהבה, נטשה דנונה השיקה מיני פלאטה חדה בגווני וורוד שמתאימה לחג האהבה. אבל אני מביאה שני מוצרים שיצאו לפני כמה חודשים , אבל נמכרים באתר הישראלי ואפשר להשיג אותם. המוצרים של נטשה דנונה יקרים ובישראל עוד יותר. אבל, הפורמולה של הצלליות שלה היא אחת ויחידה. עדיין לא ניסיתי אף אחת מהפלאטות שלה. השנה ניסיתי לקנות את glam platte ואני עדיין מכוונת לכך.

פלאטת הצלליות עולה 130 ש”ח ודואו של סומק +הילייטר עולה 100 ש”ח. המשלוח חינם בעלות של 200 ש”ח. חייבת להפנות תשומת ליבכם ששני המוצרים קטנטנים. אבל מצד שני- עדיין ייקח לכם הרבה זמן לגמור אותם. מה שמובטח לכם- מוצרים באיכות שלא הכרתם.

https://www.natashadenona.co.il/

beauty news- rare beauty is coming to space nk

אחד המותגים הכי לוהטים השנה rare beauty של סלינה גומז יימכר בקרוב באתר הבריטי space nk. אילו חדשות חשובות בעיקר לנו, כי עד כה לא יכולנו להשיג את המותג מישראל. המותג נמכר רק באתר של המותג ובספורה ששניהם לא שולחים לישראל. אז בקרוב נוכל לקנות, בין היתר, את הסומק הנוזלי הכי נחשב שיצא השנה.

להתראות,

מיכל 22.1.2022

michaldror@newmakeups.com

פוסטים אחרונים שעלו

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: