Makeup By Mario- Products For Flawless complexion

New Soft Sculpt Collection

https://www.makeupbymario.com/

מריו דוידוביץ, אמן איפור ידוע, הקים את מותג האיפור שלו לפני שנתיים, שמצליח לא רע. כמה מוצרים שלו מאוד הצליחו, כמה פחות. אני עדיין לא ניסיתי. שני מוצרים בקולקצייה:

  • SOFTSCULPT® TRANSFORMING SKIN ENHANCER במחיר של 120 ש”ח
  • SOFTSCULPT® TRANSFORMING SKIN PERFECTOR במחיר של 135 ש”ח

האתר שולח לישראל

אני תמיד מתרשמת מהשמות היצירתיים שנתנים למוצרים. enhancer ו- perfector בדיוק מה שאנחנו כל הזמן מנסים. למצוא את המוצר שיחזק וילטש את האיפור למושלם. אילו מוצרים חדשים שהושקו רק לפני שבוע. ראיתי כבר כמה סרטונים, מה שמשמותף להם, בלבול. לא ברור מה ההבדל ביניהם, למה בדיוק כל אחד מהם משמש. פריימר? ברונזר?

זה אחד נושאים שעולים תמיד כשמדובר בהשקות של מותגים של אמני איפור. לפעמים ההרגשה היא שצריך מאסטר באיפור כדי להבין איך משתשמים. כמו האיפור של DANESSA MYRICKS BEAUTY . מצד אחד, חדשנות ראויה להערכה. אנחנו רוצים מותגים שלא קופאים על השמרים ומשקיעים בטכנולוגיה ומחקר. רוב המוגים הגדולים,באופן טבעי, יותר שמרניים. לכן אנחנו אוהבים אינדי ברנדס. מצד שני, לקוח ממוצע שקונה סומק אחד, רוצה שהוא יצליח. רובנו לא משפיענים. מגמה נוספת חשובה, אבל מוסיפה לבלבול לעיתים. הרבה מוצרים היום מוגדרים multipurpose. יש חופשיות ליצירתיות של הלקוח, לגוון העור של כל אחד, לטעם. ברונזר יכול להיות היילייטר, סומק או אפילו פודרה.

מריו מראה כיצד להשתמש בכל אחד מהמוצרים. מדובר במוצרים שיש למרוח בשני שלבים. בשלב הראשון enhancer ולסיום perfector. בדומה לפודרה מקבעת ופודרה לפיניש.

השלב הראשון

SOFTSCULPT® TRANSFORMING SKIN ENHANCER

מדובר בבאלם. כלומר הפורמולה היא לא אבקה אלא דומה לשפתונים נגד יובש. שישה גוונים, כיסוי קליל, המטרה היא לכיסוי מאוד עדין. רק לאחד את גוון העור. זה לא מייק אפ. לפי התיאור זה מוצר רב שימושי יכול להיות tint מייק אפ מאוד קליל, או ברונזר. אז איך משתשמים- תלוי מה המטרה שלכם. אני חושבת על זה כברונזר קרמי. אפשר לערבב יחד עם המייק אפ על הלחיים ובצדעיים. לחמם את הפנים, לשבור את המאט של המייק אפ.

מריו ממליץ להשתמש במברשת F1 שלו. מהסרטונים שראיתי הפורמולה מוצקה. אני לא אוהבת מברשות איפור למוצרים שהם לא אבקה אני תמיד מעדיפה להשתמש באצבעות.

https://www.instagram.com/p/CeB_IJLFw2N/

מתוך עמוד האינסטגרם של מריו – אפשר לראות את הגוונים

מוצר חדש של מריו פריימר/ברונזר או מייק אפ קליל. מה שתחליטו
https://www.instagram.com/reel/CeMDcjZozSX/?igshid=MDJmNzVkMjY=

SOFTSCULPT® TRANSFORMING SKIN PERFECTOR

לפי התיאור זו פודרה שמאירה, מטשטשת ומקבעת את האיפור שתגרום למהפך של העור, לגימור מושלם, זוהר. חמישה גוונים- שמריו ממליץ להשתמש בגוון אחד יותר כהה מהגוון העור שלכם ולתוצאה מושלמת, לההשתמש מברשות שלו F3

קשה לראות בתמונה, שיש שלושה גוונים בפודרה. בעצם, אלמלא הסרטון, לא הייתי שמה לב לזה בכלל רק מהתמונה. היילייטר, ברונזר וקונטור. אפשר להתאמץ ולהשתמש בכל גוון בנפרד. אבל, בפועל, פשוט מערבבים את המברשת על שלושתם ומברישים על הפנים.

הגוונים מאוד בהירים, וכנראה שההמלצה לבחור גוון אחד יותר כהה מגוון העור- נכונה. קחו בחשבון שלמייק אפ שלכם יש גוון, והגוון של הפודרה ישנה אותו.

לסיום, אני מצרפת סרטון של רבקה- Not Fit for Print Beauty יוטיוברית שtני מאוד אוהבת לצפות בה לעקוב אחריה. רוב הסרטונים שלה קצרים ומתמקדים במוצר אחד. היא עורכת יופי במגזין שאני לא יודעת את שמו. היא מראה את המוצרים בסטודיו בו היא מצלמת וגם יוצאת החוצה ומראה איך הם נראים באור יום.שזו אינפורמציה מאוד חשובה, כי בדכ הגוונים נראים שונה לגמרי . אני אוהבת לראות את הסרטונים שלה, כי הם ממוקדים, היא לא מספרת על החיים שלה, בעיות או כל הקשקושים שמאפיינים הרבה יוטיוברים.

להתראות, מיכל 4.6.22

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: