בשבוע שנראה שורוד מטביע אותנו, שגעון הברבי עם ורוד בוהק של שנות השמונים, בחרתי לדבר עם טרנד אחר. הבשורה האחרונה שיצאה מטיקטוק, שבשבועות האחרונים השתלטה על המדיה היא ה- Latte Makeup look. במילה אחת איפור נסקפה. ולשמחתנו, במקרה הזה, קל להסביר ולהוציא את הפועל את המראה הזה. ועוד יותר לשמחתי, זה טרנד שאני יכולה להתחבר אליו. שלא לדבר שחום יולי-אוגוסט במדינת ישראל מייצר את המראה הזה באופן טבעי- זיעה חום- גלוס וברונז גלואו בלי כסף. הלאטה לוק הוא צלליות נייטראליות, גלוס מבריק והרבה ברונזר על הלחיים.
עכשיו ברצינות- זה מראה שמתאים לכולם, הגוונים ניודים, חומים, ברונזר שימרי, הם מכנה משותף שהרבה מעדיפים. הכי חשוב- לרובנו יש מוצרים כאלו כבר בבית. ומי שבכל זאת צריך עזרה, כמה מוצרים שיכולים לתת לכם כיוון. רשימת מוצרי האיפור, הפורמולות היא אין סופית. אפשר ללכת על פאונדיישן כיסוי מלא, או על tint moisture רק קרם לחות עם גוון. פודרה או רק מוצרים קרמיים, סטיק ברונזר או ממש קונטור. וכשחושבים על זה רגע- בחום הזה, צריך כמה שיותר קליל לעור. בקיצור, מה שאתם אוהבים.

לבסיס אתם צריכים מוצרים לחיזוק, הגברה enhancing. משהו שיעצים (המילה של 2022) את המייקאפ. נקודת ההנחה היא שהעור שלכם מטופל, נקי ומלא לחות. הפירוטכניקה עוזרת, אבל הבסיס חייב להיות שגרת טיפוח. למרות שאני מאוד אוהבת כיסוי מלא של מייקאפ, הבאתי פה מוצרים יותר קלילים. המטרה היא להציג לכם מוצרים שנותנים פחות כיסוי ויותר ברק. מה שנקרא dewy. בעצם, המראה נוצר בעזרת ליקוויד ברונזר או היילייטר שמערביים, או מורחים מתחת למייק אפ. זה יכול להיות פריימר או סרום, כמו המוצר הבא.
הסרום Cellularose CC Brightening Lumi Serum של BY TERRY יצא מזמן. לא דיברו עליו הרבה, בכלל זה לא מותג שמזכירים הרבה. הם לא משיקים הרבה מוצרים ומה שהם משיקים, מיוחד. הם יותר מכוונים למוצרי complexion . כך נראה לי. וגם זה מותג היי אנד. הסרום הזה מגיע במספר גוונים, והגוון הכי ידוע הוא זה שתראו בתמונה Apricot Glow גוון אפרסק שיתאים להרבה מאוד אנשים. אני מזמן רוצה לנסות את הסרום, שעולה 60 ליש”ט. אז חוץ מהשימר תקבלו גם מוצר טיפוח עם ויטמין e וגם כיסוי מאוד קליל https://je.feelunique.com/p/By-Terry-Cellularose-CC-Brightening-Lumi-Serum-30ml

שתי פלאטות, מתוך מאות אפשרויות. את הפלאטה של נטשה דנונה כולם מכירים, מסוג הפלאטות שמתאימה לכל אירוע זמן ומקום. אם יוצא לכם לנסוע לחו”ל, תקנו בספורה, אם לא, חכו לבלאק פריידי. באתר הישראלי של נטשה דנונה הפלאטה עולה 350 ש”ח. אופציה זולה יותר ( עשירית המחיר) היא הפלאטה של Jauvias Place. גווני ניוד, ניוטראל, ברונז ואפשר גם ליצור מראה מעושן, עם צללית כסופה ושחורה שיש בפלאטה. Jauvias הוא מותג מאוד זול והצלליות שלהם, במיוחד ידועות כאיכותיות. הפלאטה עולה 17$, יש באתר כל הזמן מבצעי הנחה, לפעמים עד כדי 5$ למוצר. מומלץ לבקר באתר.
https://www.juviasplace.com/products/the-coffee-eyeshadow-palette
BAKED BROWNS EYE SHADOW PALETTE פלטה נייטראלית של DOSE OF COLORS



אי אפשר להתעלם מהמוצרים החדשים שאלף השיקו בחודשים האחרונים. בנוסף לe.l.f Halo Glow Liquid Filter שהם העתיקו בהצלחה (יש אומרם שהם התעלו על המקור), הם העתיקו עוד מוצר משרלוט טילברי e.l.f. Halo Glow Contour Beauty Wand ויש גם סומק והיילייטר באותה סדרה. וזה פחות או יותר מה שאתם צריכים ללאטה מייקאפ.
את elf אפשר להשיג באסוס ובביוטי ביי. המחירים מאוד דומים. https://www.asos.com/women/face-body/a-to-z-of-brands/elf/cat/?cid=50383

https://www.musingsofamuse.com/2023/04/e-l-f-halo-glow-beauty-wands-are-going-to-set-the-internet-on-fire-this-week.html
מכיוון שהברונזר הוא השחקן המרכזי בלאטה מייקאפ, הבאתי פה כמה אופציות של מותגים ופורמולות.
LIVE INTED- מותג חדש שהגיע ל- cult ולדעתי נמכר רק אצלם. ליקוויד היילייטר/ברונזר בשני גוונים Dawn- זה שבתמונה, ו-dusk. לא מצאתי כמות, 150 ש”ח
Milk ברונזר בסטיק, יצא בשנה שעברה נחשב למוצר טוב עד מצויין, קיבל ביקורות מצויינות. כשנכנסתי לספורה בחו”ל וחיפשתי ברונזר בסטיק, זה השני שהציעו לי אחרי זה של rare beauty. חמישה גוונים מבהיר עד כהה מאוד, 100 ש”ח. הסטיק פיצפון, אבל מוצרים כאלו, בדכ מחזיקים מעמד הרבה זמן.


לשפתיים האפשרויות הן אין סופיות. בחרתי כמה אפשרויות שאני מוכנה לשים. בצד שמאל אני עם הגלוס האייקוני של fenty beauty, שניסיתי באתר עם האפשרות TRY ON. לאחרונה גיליתי שאפשר לקנות את מאק באסוס. יכול להיות שזה מזמן, אבל פתאום עלו מוצרים של מאק. אני זוכרת שאי אפשר היה לקנות מישראל את מאק, כמו את קליניק ושרלוט טילברי. אי אפשר בכלל להיכנס לעמודים שלהם באסוס. אבל מאק פתאום אפשר. הליספטיק whirl עולה 105 ש”ח כעת באסוס, בדומה למחיר באתר הישראלי, אבל טוב לדעת שיש אפשרות לקנות מאסוס https://www.asos.com/mac/mac-matte-lipstick-whirl/prd/9743009
הבאתי גם ליספטיק של Nabla, מותג שלא מדברים עליו בכלל, אולי כי הוא איטלקי וכנראה שאי אפשר להשיג בארה”ב. סדרת הליספטיקים BEYOND JELLY LIPSTICK, שהם מעין lip blam, גלוס, מעושרים ברכיבי טיפוח , הם לא פיגמנטיים, לפי מה שראיתי בתמונות, נועדו להידרציה, קצת ברק וצבע טבעי לשפתיים. https://www.beautybay.com/p/nabla/beyond-jelly-lipstick/blooming/
בובי בראון – Bold Honey Fenty- gloss bomb in cookie bar Maybelline in Punchy Nabla in Ardor Mac- Whirl

Revolution Beauty Cheek Kit Don’t Hold Back
פלאטה לפנים של רבולושיין, מותג שאני ממעטת להזכיר בבלוג. בדומה להרבה מותגי דראגסטור, הם מייצרים הרבה חיקויים למותגי העל. חלק מהמוצרים שלהם באיכות ירודה. אבל יש להם כמה להיטים. הפלאטה הזו יצאה בשנה שעברה לדעתי וראיתי, כמה ביקורות חיוביות עליה. חייבים להודות שהיא מתאימה בול לפוסט היום. היא אזלה מהמלאי בהרבה מקומות וראיתי אותה ב makeup.com. במחיר של 24 ש”ח, אתם מקבלים 4 מוצרים- ברונזר, היילייטר, פודרה וסומק אפילו. אפשר להשתמש בנפרד, אפשר לערבב עם המברשת בין בכולם. אין חוקים.
להתראות, מיכל 15.7.23