קולקציית הסתיו של קטריס לשנת 23 יצאה לאחרונה לשוק והצלחתי למצוא אתר שאפשר לקנות כמה מפריטי הקולקצייה. קטריס היא מותג גרמני, מותג אחות של Essene שלצערי, רוב הקולקציות שלהן לא מגיעות לארץ. את המוצרים החדשים מצאתי בשני אתרים:
Boozyshop.com
אתר הולנדי שקם ב- 2008, בעל שילוח בינלאומי בעלות של 30 יורו. זה אתר די מצומצם. הם מחזיקים בעיקר מותגי דראג סטור, בעיקר מוצרי טיפוח, מתוכם, הרבה מאוד k beauty. באיפור יש להם מותגים כמו אסנס, מייקאפ רבוליישן, BH cosmetics, NYX, L.A Colors, שאפשר להשיג בעוד הרבה אתרים, ורוב הקולקציות מאוד מצומצמות.
האצר האחרהוא makeup store, שהזכרתי פעמים רבות ויש קולקצייה ענקית של קטריס וכמה פריטים מהקולקצייה החדשה. לי נראה שממבחינת עלויות שילוח הוא עדיף. אבל לא קניתי באף אחד מהם כך שאני לא יכולה להמליץ מה עדיף.
כל התמונות מתוך חשבון האינסטרגם של קטריס, ובעיקר מחשבון Catrice. Germany
Soft Glam Filter Fluid

8 יורו
באתר מוצעים 10 גוונים, במלאי יש כרגע 7.
אני לא יודעת אם קרטיס האחרונה שמצטרפת למסיבה, אבל הרבה מאוד מותגים השיקו חיקוי כלשהו למותג האייקוני של שרלוט טילברי. הפורמולה מעושרת בויטמין E וסקוולין Squalane שני מריכיבים להידרציה ותוספת לחות. אין הגדרה מדוייקת למוצר הזה- יכול להיות פריימר, היילייטר, אפילו מייקאפ למי שמחפש ממש מעט גוון לעור ותו לא. אני מערבתת עם המייקאפ. יש לי את זה של שרלוט טילברי שעוד מעט נגמר ואז אבדוק את המוצר של elf שממתין במגירה.
.https://www.boozyshop.com/catrice-soft-glam-filter-fluid.html?id=287436459

Soft Glam Filter Powder 010 Beautiful You פודרה לשלב הפיניש במייקאפ. 010 הכוונה לגוון שמתאים לעור בהיר, זה בד”כ הסימון של המספרים אצל קטרס. אבל זה הגוון היחיד שהם מציעים באתר.
6 יורו https://www.boozyshop.com/soft-glam-filter-powder-010-beautiful-you.html
Mattifying Face Stick– פריימר שקוף, בסטיק קרמי לכיסוי נקבוביות ולמראה מאט, 7 $ קל ונוח לשימוש. זה משהו שהייתי מנסה.
Catrice Cheek Affair Blush & Highlighter Palette
פלאטה קטנה של סומק והיילייטר בשלושה גוונים 10- לגוון עור בהיר, 20 – בינוני ו-30 לעור כהה יותר. כל אחת 7$ https://makeupstore.com/product/766775/

Melted Sun Cream Bronzer
ברונזר קרמי, שראיתי ביקורות טובות עליו. יש ככל הנראה רק שני גוונים:
גוון 020 Beach babe לעור בהיר עד בינוני
גוון 30 pretty tanned שמתאים לגוון עור בינוני-שזוף.
5 יורו https://www.boozyshop.com/melted-sunream-bronzer-030-pretty-tanned.html

Glowlights Highlighter 010 Rosy Nude
התמונה הבסיסית שיש באתר עושה עוול, בסרטון שצירפתי בסוף, תוכלו לראות שהוא מאוד יפה. הוא נראה ורוד, אבל הגוון זהוב, שמפניה.
6 דולר. קשה להתחרות במחירים האילו. https://makeupstore.com/product/766790/

יש לקרטיס כמה סדרות של פלאטות צלליות עיניים. בקולקציה הזו יצאו שתי פלאטות חדשות, כל אחת מסדרה שונה
Catrice The Cozy Earth Eyeshadow Palette – 7$
Catrice Wow In A Box Mini Eyeshadow Palette – 6$



עוד יש בקולקצייה, ליפגלוס שונים, ליפ באלם וליפ אויל . תוכלו להיכנס לכל אחד מהאתרים את כל הסוגים והגוונים.
סרטון שהעלתה מאיקה , יוטיוברית הולנדית שהתוכן שלה מתמקד באסנס וקטריס. תוכלו לראות הרבה מקולקציה, סווצ’ים והדגמות. שם הערוץ שלה ביוטיוב Floating in Dreams
ועוד משפט אחד לפני סיום, לפני כחודשיים קניתי סוףסוף את הקונסילר של קטריס מסדרת ה- true skin , אותה סדרה של המייקאפ. אין טעם להכביר מילים. שני מוצרים מעולים. הקונסילר נולד לעור בוגר. טווח הגוונים מצומצם. ואני מדברת על BE האתר וגם הסניף הפיזי שלידי. הצלחתי למצוא גוון שנראה לי מתאים. הקונסילר עולה פחות מ- 20 ש”ח. הוא די נוזלי, קליל מאוד, עמידות גבוהה.
להתראות,
מיכל 26.8.23