שפן ניסיונות- סקירת מוצרי איפור וטיפוח בחודש מאי

הפעם, כך יצא, כל המוצרים שברשימה טובים מאוד, בהחלט מומלצים (למעט האחרון) והפכו לחלק בלתי נפרד משגרת האיפור הקבועה שלי. אלו מוצרים שקניתי לפני כחודש, ומאז אני משתמשת בהם מידי יום, כך שזו אינדיקציה די טובה לקבוע עליהם חווד.

LANEIGE- Lip sleeping mask

מסכה לשפתיים, ראיתי כל כך הרבה סרטונים שהזכירו את המוצר בחודשים האחרונים, כל כך המלצות חיוביות עד מתלהבות וכאשר מצאתי את המוצר ב- iherb, חשבתי שכדאי לנסות בעיקר בגלל שאני מאוד אוהבת למרוח ליפסטקים, ושפתיים סדוקות זה לא מראה יפה. אני מורחת את הקרם מידי לילה , צריך ממש מעט (מצורף לאריזה אפליקטור קטן למריחה) וזה עובד, זה מצויין. יש לי שפתיים סדוקות בעיקר מהצהריים, ניסיתי המון שפתונים לריכוך, זה לא עזר , לא חשוב מה מרחתי- בשעות מסויימות ביום השפתיים שלו נשארו יבשות. ועכשיו, השפתיים שלי רכות, נעימות למגע ולחידוש השפתון במהלך היום. (70 ש”ח)

Laneige, Lip Sleeping Mask, Berry, 20 g
https://il.iherb.com/pr/Laneige-Lip-Sleeping-Mask-Berry-20-g/76085?gclid=EAIaIQobChMIraG_qcL54gIVQbDtCh12EwFoEAQYAiABEgJmVfD_BwE&gclsrc=aw.ds

Make up for ever- mist&mix setting spray

ספריי מקבע איפור קיים בשוק שנים רבות, לי נראה שבשנים האחרונות המוצר הזה התפתח מאוד וחברות רבות משיקות מוצרים שמכילים חומרים מזינים , לחות שיכולים לשמש כפריימר ועוד ועוד, ובעיקר להעניק את המראה הוזהר המבריק שחזק כל כך היום. את המוצר הספציפי הזה בחרתי באקראי, אני מכירה את המותג השתמשתי בשפתון שלהם שהיה ממש מוצלח. ובחודש האחרון המראה של האיפור שלי השתנתה לחלוטין. התרסיס מתקבע בתוך שניות על הפנים, לדעתי בכלל אין צורך בפודרה . ומה היה הכי מדהים אחרי שעות האיפור נשאר עלי, רואים את הסומק והיילייטר המייק אפ הכל נשאר וזה כל כך בולט בעיקר אצלי שבדכ במשך היום כל האיפור יורד מעליי. הספריי לא מעניק גלואו לפנים, אין בו ברק, אבל הוא מעניק לחות לדעתי כי במשך היום הפנים נראות מרועננות.

https://camerareadycosmetics.com/collections/make-up-for-ever/products/make-up-for-ever-mist-fix

Farsali- unicorn essence

FARSÁLI Unicorn Essence
https://www.cultbeauty.co.uk/farsali-unicorn-essence.html?gclid=EAIaIQobChMIpprPx-T64gIVleN3Ch1GjAoAEAAYASAAEgKDPvD_BwE&ef_id=EAIaIQobChMIpprPx-T64gIVleN3Ch1GjAoAEAAYASAAEgKDPvD_BwE:G:s&campaignid=861028996&adgroupid=43460921717&network=g&device=c&keyword=farsali%20unicorn%20essence&placement=&creative=204756997622

חיפשתי חומר על החברה, לא מצאתי. באתר רק מצויין שמדובר בחברה נקייה, נטולת אכזריות . מה שבטוח מדובר במותג מאוד מפורסם היום, שמתרכז בעיקר במוצרי טיפוח לפנים והסרום הזה הוא אחד הנמכרים מאז שהוא יצא, לפני כשנתיים. מדובר במוצר נטול שומן , על בסיס מים, מה שמוסיף ליכולת הלחלוח שלו, שמתפקד בסרום וכפריימר, עוזר להגן על העור מפני רדיקליים חופשיים ומשמש כמוליך טוב לספגית קרם הלחות שיש למרוח מעליו. אנטי אייג’ינג, מכיל ויטמנים, אמור לחדש את מרקם העור הבריא.

המוצר נמכר בני גדלים: הקטן 8 מ”ל מחירו 55 $, הגדול 30 מ”ל, עולה 100 $, צריך לציין שהמיכל יש טפטפת שעוזרת מאוד לשלוט בכמות, צריך בסה”כ 3 טיפות לכל הפנים. יש אפקט של מיצוק מיידי, הוא נספג שניות בעור. לגבי שאר הדברים, קשה מאוד להתרשם מהשפעה של מוצר טיפוח על הפנים. קשה מאוד לבודד השפעה של מוצר אחד, אבל ההרגשה היא טובה.

Charlotte Tilbury- cheek to chic

אחד המותגים החזקים המפורסמים שיש היום, כל מוצר שהיא מוציאה הופך מייד לבסט סלר , הסמקים האלו יצאו לפני כמה שנים והחלטתי לנסות אותם. קודם כל המרקם- נהדר, מחליק על העור, המראה הוא מאט אין שום שימר בסומק הזה, שום נצנצים,(כך שאפשר לשים אחרי זה היילייטר ) , רק צבע ללחיים, אבל צבע נהדר. הצבע טבעי לא פיגמנטי מידי, אין מה לדאוג שזה ייראה כמו ליצן, הוא נבנה בהדרגה ומחזיק מעמד (אם כי הספריי המקבע בוודאי שמשפיע) אין מבחינתי משמעות לעיגול צבע שבאמצע אני מעבירה את המברשת על כל הסומק והשילוב של שני הצבעים מעניק את המראה של סומק טבעי יפה. יש 8 גוונים של סומק , לי יש את Ecstasy עולה 140 ש”ח.

Charlotte Tilbury Cheek to Chic Ecstasy
https://www.cultbeauty.co.uk/charlotte-tilbury-cheek-to-chic.html?variant_id=8496

Sol De Janeiro- Bum Bum cream

כדי להבין ממש את האכזבה הכל כך גדולה שיש לי מהמוצר, יש ראשית להסביר את ההייפ האדיר שיש למותג בכלל ולקרם הזה בפרט, ברשת. ראשית, כל כך הרבה סרטונים של יוטיוביוריות שממליצות עליו ואחרי שלפני כשנתיים הקרם הושק בגודל של 75 מי”ל וזכה לצלחה, על מנת לחלוב עוד קצת את המכירות, יצא לפני שנה הקרם בגודל של 250 מי”ל ונמכר ב- 75 $ (יותר מ- 200 ש”ח). בתוך שעה מרגע ההשקה, הוא הפך sold out עם רשימת ההמתנה, לקרם גוף… וכל זאת למה? כי הקרם מבטיח לנו גוף כמו של הנשים בברזיל.. מבטיח להילחם בצלוליטיס, ישבן וירכיים מוצקים – להחליף שעות של סקואטים במכון הכושר בזכות מרכיב הקפאין שיש בו. והקוקוס מבטיח שמנים וריח נפלא.

גם אם נצא מנקודת הנחה שאנחנו מספיק אינליגנטים ובעלי היגיון בריא להבין שאין סיכוי שקרם יכול לטפל בצלוליטיס, לפחות אפשר היה לקוות לריח מרקם נעים או לחות. כלום- לא תואר לו ולא הדר. יש ריח קלוש של קוקוס כשפותחים את המכסה, שום דבר כשמורחים , המרקם הוא חמאתי, אבל כמו שמורחים חמאה ביום חורף בלתי אפשרי למריחה, הקרם לא מלחלח במיוחד, בקיצור רוב הקרמים בשוק יותר טובים ממנו.

להתראות🚶‍♀️

מיכל 22.6.19

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: